top of page
Relaxing Massage

Massages

Massages: Services

Zwangerschapsmassage

Je lichaam maakt zoveel mee tijdens de zwangerschap. Zowel op emotioneel als fysiek vlak. Er wordt meer van je spieren verwacht en dat kan soms tot klachten leiden. Op tijd een rustpauze inlassen en je lichaam verwennen is daarom zeker geen overbodige luxe. Een zwangerschapsmassage verschilt van een gewone massage daar de buikregio en drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder niet worden aangeraakt om stimulatie van de baarmoeder te voorkomen.

Deze massage zorgt voor een betere doorbloeding, minder vochtophoping en druk op de benen, ontspannen spieren en een heerlijk ontspannen gevoel.

Vanaf het tweede trimester

Duur: circa 60 min

Prijs: 60 euro

_OPN2980c.jpeg
_edited.jpg

Lomi Lomi Tempelmassage

Lomi Lomi Tempelmassage is een zachte en ritmische massage die uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden stamt. De Hawaïanen geloven dat door deze volledige lichaamsmassage de Mana of levensenergie naar elke plek in je lichaam stroomt en je zo terug tot rust en balans komt. Deze massage is als een dansritueel: je lichaam wordt telkens in een vloeiende beweging aangeraakt met de onderarmen, ellebogen en vingertoppen. Na deze massage voel je je uitgerust, krachtig en terug in evenwicht.

 

Duur: circa. 60 min.

Prijs: € 60

bottom of page