top of page
_OPN3716c_edited_edited.jpg

Het menselijk lichaam zit ingenieus en complex in elkaar. Wanneer men zoekt naar de oorzaak van lichamelijke klachten moet men oog hebben op de mens in zijn geheel en zijn omgeving. Zo heeft iedereen een unieke manier van bewegen, een uniek leven! Als kinesitherapeute probeer ik al deze factoren in kaart te brengen om een behandeling op maat te kunnen opmaken.

Bij praktijk H gaan wij ervan uit dat jouw lichaam zich perfect zelf kan herstellen. Het heeft althans alles in zich. Door je te leren hoe je lichaam functioneert en aangepaste oefeningen help ik je om je herstel te bevorderen. Het liefste zou ik je zo snel en efficiënt mogelijk van je klachten willen helpen maar soms is er wat meer tijd nodig. Patiënten vooruitgang zien boeken en beter worden geeft mij ontzettend veel voldoening!

 

Ik werk sinds 2012 als kinesitherapeute en ben hoofdzakelijk gespecialiseerd in manuele therapie en bekkenbodemtherapie. Verder blijf ik mij constant bijscholen en engageer ik mij graag in wetenschappelijk onderzoek om mijn patiënten met de recentste bevindingen te kunnen verder helpen.
 

Neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel!

Liefs,

TEAM: À propos
bottom of page